June 4, 2015

Some More Details of My Two R-440s/私の持っている2つのR-440の詳細

I ground 20 g of medium roast coffee with my R-440 of the regular type at a grind level of 5 (out of 1 to 10).
中煎りのコーヒーを20 g、通常タイプのR-440で、挽き具合5(1~10のうち)で挽きました。

I lost 2 g. At first, the scale read 17 g. I retrieved some of the coffee from the mill by picking my finger into the outlet.
2 gなくなりました。最初はスケールは17 gを指していました。出口に指を入れて、ミルからすこし取出しました。


I did the same with my R-440 of the "cut mortar" type.
「カット臼」タイプのR-440でも同じことしました。
Very fine!
とても細かいです!

I lost 1 g. At first, the scale read 18 g. I retrieved some by doing the same thing.
1 gなくなりました。最初はスケールは18 gを指していました。同じことをして、少し取出しました。

Coffee ground with the old type of the regular type at a grind level of 10 (coarsest)
通常タイプの旧モデルで挽き具合10(もっとも粗い)で挽いた豆
Coffee ground with the new type of the "cut morar" type at the grind level of 10 (coarset level)
カット臼タイプの新モデルで挽き具合10(もっとも粗い)で挽いた豆

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