The man is cutting a salmon fillet into slices.
男の人が鮭を切り身にしています。
Sujiko (salted salmon roe not separated into individual eggs), not ikura, at the center; cod roe on the left; and a variety of tsukudani and others on the right:中央に筋子(イクラではない)、左にはタラコ、右側には色々な佃煮など:
Shishamo with roe in them (ko mochi shishamo) at the center, and aji no hiraki on the left:
中央に子持ちししゃも、左にアジの開き:
Migaki nishin (beheadded, gutted, and dried herring):
身欠きにしん:
Wakame and mozuku:
ワカメともずく:
Matsumaezuke (?) at the center:
中央に松前漬け(?):
Another stall:
別の店:
Young shoots of akebia:
あけび(木の芽)のつる:
Salted warabi:わらびの塩漬け:
Salted honey mushroom (standard japanese: naratake, local name here: amandare):
標準語では、ならたけ(ここでの地方名は、あまんだれ)の塩漬け:
Another stall:
別の店:
Large bags of kiriboshi daikon for only 600 yen!
大きな袋に入った切干し大根がたった600円!
I reached the shrine.
神社に着きました。
To be continued.
続く。
No comments:
Post a Comment