今日の夕飯にはカンパチのかまを2つと骨に近い部分を焼きました。カンパチかま焼きは本当に大好きです!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNcZqtK7W0-TaDbgwa-A5gzuhPXDoynznPbZXyYDL5x5LfilOBOqPE8Mg8NO7MiaIX0aoZO5dw1oqI4DpaQ1MciGsGxZyiflN23t1fvtlo-wDvkxPy8vZsBecqBjHdz0a6uIBNfajdEcVh/s400/2009-05-01+002.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHAaRakZryUwpM5352wmI0_QIHAcicMJAvB9fzwlbyMkHz9uUM_IONUpkwj8FmN6z500f8YKWgIiQPDu1J1ca3Eqm2tvF-mjQnTWYg9oHDlsDAGbh_VgNmbzgEKBG3wHoFN9usQPpcRWgE/s400/2009-05-01+009.jpg)
Recipe:
1. Sprinkle some salt over the collar. The amount of salt should be 2-3% of the collar in weight. Let the collar stand in the fridge for a few hours.
2. Wipe off the salt with paper towels.
3. Grill the collar.
レシピー:
1. かまに塩を振る。塩の量は重さでかまの2-3%とする。かまを数時間、冷蔵庫に置いておく。
2. 塩をキッチンペーパーでふき取る。
3. かまを焼く。
No comments:
Post a Comment