I decided to make shio yakisoba for supper tonight. I searched for a good recipe on the Internet, but none of the recipes I found hit me right. So, I decided to simply add one teaspoonful of salt as a seasoning. The resulting yakisoba was so bland that we had to pour some 3x concentrate men tsuyu (noodle soup), but anyway, the yakisoba was good enough.
I put a lot of beni shoga (red pickled ginger) as usual.
今日の夕飯には塩焼きそばを作ろうと決めました。インターネットでいいレシピを検索したのですが、見つけたレシピの中でピンと来るのはありませんでした。そこで、味付けには単に小さじ1杯だけ入れることにしました。できた焼きそばは味が薄く、3倍の濃縮麺つゆを使うはめになりました。でも、とにかく、十分美味しかったです。
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2Uhp99aahYSXPWRksJvpU3OtOReSqUZrsjMZo4UZqGk8Bc4ULxgBA3tCzonjRe6qFXhyea8cgbl-DF621Ic_DcJIqtwVagopAuK-aw6_xj9L-qKDvZC2i8wKbApcmhlELrL_y03mx2iQm/s400/DSCF1476.JPG)
No comments:
Post a Comment