December 20, 2016

Shoyu (Soy Sauce), Miso, and Shio (Salt) Ramen/しょう油、みそ、塩ラーメン

Just wanted to share some photos of the ramen we had for supper yesterday.
昨日の夕飯に食べたラーメンの写真です。
 
Box containing 6 servings of semi-fresh ramen, given to my parents as an oseibo (year-end gift):
両親がお歳暮としてもらった半生ラーメンが6食入った箱:

Three flavors, shoyu (soy sauce), miso, and shio (salt).
味は三種類(しょう油、味噌、塩)。

Chijire men (wavy noodles. Sorry, I forgot to take a photo before boiling.
縮れ麺です。ゆでる前に写真を撮るのを忘れました。

I didn't have the time to make decent ramen. Stir-fried cabbage and ham for topping.
まともなラーメンを作る時間はありませんでした。トッピングはキャベツとハムを炒めたもんです。
From left to right: Miso, shoyu, and shio
左から: 味噌、醤油、塩
I selected the shoyu flavored broth.
私は醤油味を選びました。

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